Tre enkle, men effektive indvendige designprojekter

WoodUbend- og Posh Chalk-produkter er gode til projekter med håndcykel- og møbelcykling, men mulighederne er uendelige! Hvis du vil drage fordel af låsetid til forskønning af hjemmet, skal du kigge på nogle af disse hurtige og nemme indretningsprojekter, du kan gøre med WoodUbend og Posh Chalk.

Vægpaneler

Alt WoodUbend-beslag er 2,2 m langt og er derfor perfekt til at skabe vægbeklædning med dekorative strimler. Selvfølgelig kan du ikke gøre det uden en lille planlægning. Først tegnes rammerne på væggen. Sørg selvfølgelig for, at alt er lige.
Når alle felter er markeret, opvarmes besætningen, rulles ud og afkortes til de rigtige længder. Gær slutstykkerne. Hvis hjørnerne stadig ikke er 100% flush, hjælper en lille smule fyldstof med at reparere det manglende materiale. Efter et lag maling vil ingen bemærke flere små mangler. Dine venner vil tro, at de hyrede et dyrt interiørdesignfirma.

The frame of a wall panel created during an interior design project, the corner is filled with Dixie Mud

Husk, at med WoodUbend bliver du nødt til at belægge bagsiden af ​​støbeformen eller overfladen, som du skal klæbe til, med en fleksibel trelim af høj kvalitet. Når rammen er korrekt limet, skal du lade den synke lidt ind. Nu kan det fortsætte kreativt.

Måske vil du gerne arbejde med stencils eller lim på andre WoodUbend-ornamenter. Måske endda tilføje en lille farve med Posh Chalk, eller bruge alle tre produkter som vi gjorde.

Frontal view of a wall panel created with WoodUbend and Dixie Belle. Mouldings have been stuck over raised stencilling in the centre and dry brushed with gold Mousse.

Ingen fikling med uhåndterlige endestrimler

Endestrimler har virkelig bevist sig med hensyn til indretning, men det betyder ikke, at de er den eneste løsning, hvis du vil trylle op med vægpaneler. Hvorfor gider med superpræcise målinger og store, besværlige afsatser, når du kan opnå udseendet meget lettere med WoodUbend? Der er masser af brede tilbehør, der får dig til at ligne en indretningsmaestro på ingen tid! Den bedste del ved dette enkle projekt er, hvor meget tid og kræfter det kan spare dig. Et par udsmykninger udgør et helt rum - du kan bare opbevare beslag i en skuffe, indtil du er klar til at bruge dem! Som med at skabe rammen på et panel vil et lille forarbejde gøre dit liv meget lettere. Hvis du har et vaterpas, skal du tegne en lige linje, hvor du vil have din endestang - vidunderlig. Hvis du ikke har et vaterpas, skal du bare måle afstanden fra gulvet til det sted, hvor din skinne skal være, og markere hvert par centimeter. Markeringerne fungerer som en guide til at få din bar lige. Genopvarm din rulle med en varmepistol eller hårtørrer, og kom på arbejde. Det er en god ide at holde besætningen rullet sammen, mens du arbejder. Dette hjælper med at fange varmen og holde alt pænt og ryddeligt - bare fortsæt med at pakke det ud, mens du går. Sørg for at opvarme støbeformen, hvis du også presser den mod væggen. Dette vil sikre, at det klæber ordentligt. Nu vil der sandsynligvis komme et punkt, hvor din rolle slutter halvvejs. Dette er ikke et problem. Tag din næste varme rulle, juster den, hvor mønsteret fortsætter, klip den nye rulle, så den passer til mønsteret på din væg, så er du klar til at gå. Så længe du klemmer de to ender sammen, kan du ikke se forbindelsen efter maling.

Et kontroversielt indretningsprojekt - vægstencils

Elsk dem eller had dem, men vægstencils er tilbage. For et par år siden gik vi igennem en bølge i indretningsverdenen for vægstenciling. Nå, det er tilbage på trend, og vi kunne ikke være lykkeligere. Selvom dagene med at have Live, Love, Laugh on your wall måske er forbi, er stenciling lige så populær som nogensinde. Ved du, hvad der er perfekt til vægstenciling? Nå, Posh Chalk Stencils, ja, men også Posh Chalk Metallic Pastes! Der er over 30 forskellige designs af Posh Chalk Stencils, hvoraf nogle er ekstra store og specielt skabt til indretning! Stencilen kan let fastgøres til væggen med et klæbebånd, og du er klar til at gå. Hvis du planlægger at bruge dem sammen med pastaerne, skal du sørge for at have noget som en spatel eller silikone-gummiskraber. Spred massen temmelig generøst og glat den ud over de linjer, du får, når du spreder pastaen. Børst stencilen af ​​og hej Presto! Hævede stencils på din væg på ingen tid. Posh Chalk stencils er tykkere end mange andre på markedet. Dette betyder, at de er perfekte til hævede mønstre, men vigtigere - de holder langvarigt! Dette er vigtigt, når du planlægger at bruge dem over et stort rum. Ideelt set skal du rengøre din stencil efter hver brug. Derfor er et materiale nødvendigt, der kan modstå de høje belastninger og belastninger.

Hvis du bruger et gentaget mønster, skal du bare vaske din stencil, stille den op og stencil den, indtil overfladen er færdig. du skal bare sørge for, at stencilen er tør, en våd stencil kan føre til blødning, og vi sigter mod skarpe konturer.

A finished interior design accent wall with silver raised stencilling between two woodubend trims acting as dado rails. Three panels on the bottom have been painted over in a dark grey, giving way to a lighter grey at the top, seperated by white woodubend trim

Vil du prøve WoodUbend?

Klik her for at finde en forhandler i nærheden af ​​dig.

Klik her for at blive forhandler.

 SollyJo WoodUBend

PostUshare:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email