FORETNINGSBETINGELSER

FORETNINGSBETINGELSER

WoodUbend.dk hører under 

CMJ Tools
Mortensdam 11
5400 Bogense

Tlf 28491989
CVR Nr.: 29010706

BETALING

WoodUbend.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

WoodUbend bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

WoodUbend vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Fejl eller mangler i en ordre skal oplyses senest 3 dage efter modtagelse.

Er der en skade på pakken ved modtagelse, skal der tages billeder af pakkelabel og pakken, der skal bruges til reklamation ved gls. Modtageren skal selv indberette reklamation ved GLS.

  

VED RETURNERING

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

CMJ Tools Mortensdam 11 5400 Bogense

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

REFUSION

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fragten for varen fra Woodubend.dk til kunden bliver modregnet det beløb der betales tilbage nå varen er modtaget hos Woodubend.dk

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på chmadsen21@yahoo.com.  I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Hvis varen er beskadiget under transporten retur dækker Woodubend.dk ikke varen. Da der er afsenders ansvar at returnerer varen i samme stand som den er afsendt.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR/ FIRMALEVERING/UAFHENTEDE PAKKER

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord Varer skal retuneres uåbnet og i hel stand som den er modtaget.
Hvis vi vurderer varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ved ikke afhente pakker som sendes retur med GLS til Woodubend.dk fratrækker et gebyr på 100 kr som dækker fragten begge veje,  og det tilbageværende tilbageføres på kundens betalingskort.

Pakkeshop og aflevering på firma adresse

Pakker leveret til Firmaadresser.: Hvis det ikke tydeligt kan ses at firmaet ligger på en firma adresse som har åbent 8.00-16.00 eller har GLS modtagerflex. Ændre vi automatisk til levering til nærmeste GLS shop, da det ellers medfører ekstra udgifter for Woodubend.dk. Hvis modtager ikke afhenter pakken inden for tidsrummet den ligger i GLS shoppen, tillader WoodUbend.dk sig at tage et administransgebyr på 100 kr som dækker returfragt og behandling af pakken.


Fragt
GLS shop Fragt 49.-Dkr

Gls med omdeling 80.-Dkr
afhentning 0.- (Afhentning angiv ønsket afhentnings tid i kommentar felt)